Dublin Core

Наслов

Остен бр.131

Предметна одредница

Весник за одвиткување

Опис

излегува секоја среда
еден за сите - сите за никаде

Издавач

Нова Македонија

Датум

12 мај 1971 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Колекција:

Остен


Цитирање

“Остен бр.131,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 22 септември 2023 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/288.

Излазен формат