Dublin Core

Наслов

Остен бр.130

Предметна одредница

Весник за одвиткување

Опис

излегува секоја среда
еден за сите - сите за никаде

Издавач

Нова Македонија

Датум

5 мај 1971 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Колекција:

Остен


Цитирање

“Остен бр.130,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 14 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/286.

Излазен формат