Dublin Core

Наслов

Остен бр.129

Предметна одредница

Весник за одвиткување

Опис

излегува секоја недела

Издавач

Нова Македонија

Датум

25 април 1971 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Колекција:

Остен


Цитирање

“Остен бр.129,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/285.

Излазен формат