Dublin Core

Наслов

Остен бр.128

Предметна одредница

Весник за одвиткување

Опис

излегува секоја недела
еден за сите-сите за никаде

Издавач

Нова Македонија

Датум

18 април 1971 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“

Формат

А4

Јазик

македонски

Колекција:

Остен


Цитирање

“Остен бр.128,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 25 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/284.

Излазен формат