Dublin Core

Наслов

Остен бр.127

Предметна одредница

Весник за одвиткување

Опис

излегува секоја недела
еден за сите
сите за никаде

Издавач

Нова Македонија

Датум

11 април 1971 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Колекција:

Остен


Цитирање

“Остен бр.127,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/283.

Излазен формат