Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Извод од македонска и странска книжевна критика

Предметна одредница

Прирачник за библиотекари,

Опис

Прирачник за библиотекари,
Извод од македонска и странска книжевна критика

Автор

Македонка Арсова

Издавач

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Датум

2020

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Цитирање

Македонка Арсова, “Извод од македонска и странска книжевна критика,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 18 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/311.

Излазен формат