Dublin Core

Наслов

Слеј се со тишината

Предметна одредница

Современа поезија

Опис

Стихозбирка

Автор

Ацо Шопов

Издавач

Книгоиздателство „Кочо Рацин“

Датум

Скопје 1955 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“-Скопје

Формат

А5

Јазик

македонски

Покриеност

1955 година

Колекција:

Книги


Тагови


Цитирање

Ацо Шопов, “Слеј се со тишината,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/309.

Излазен формат