Dublin Core

Наслов

Современост 11-12

Предметна одредница

Месечно списание

Автор

Ацо Шопов

Датум

1956 година

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Ацо Шопов, “Современост 11-12,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 25 септември 2023 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/335.

Излазен формат