Dublin Core

Наслов

Современост 10

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

месечно списание за литература, уметност и општествени прашања

Автор

Ацо Шопов

Датум

1956 година

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Ацо Шопов, “Современост 10,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/334.

Излазен формат