Dublin Core

Наслов

Современост 4

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Автор

Васил Иљоски

Датум

1958 година

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Васил Иљоски, “Современост 4,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 28 септември 2023 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/343.

Излазен формат