Dublin Core

Наслов

Современост 6

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Автор

Александар Ежов, Васил Иљовски

Датум

Јуни 1958

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Александар Ежов, Васил Иљовски, “Современост 6,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 15 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/345.

Излазен формат