Dublin Core

Наслов

Современост 9

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Автор

Ежов Александар, Ивановски Гого, Иљоски Васил, Славко Јаневски

Датум

Септември 1958

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Ежов Александар, Ивановски Гого, Иљоски Васил, Славко Јаневски, “Современост 9,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 28 мај 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/353.

Излазен формат