Dublin Core

Наслов

Современост 10

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Автор

Ежов Александар, Славко Јаневски, Старделов Георги, Ацо Шопов

Датум

Октомври 1958 година

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Ежов Александар, Славко Јаневски, Старделов Георги, Ацо Шопов, “Современост 10,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/354.

Излазен формат