Dublin Core

Наслов

Современост 11-12

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Автор

Ежов Александар, Ивановски Гого, Иљоски Васил, Славко Јаневски и Ацо Шопов

Датум

Ноември и Декември 1958 година

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Ежов Александар, Ивановски Гого, Иљоски Васил, Славко Јаневски и Ацо Шопов, “Современост 11-12,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 21 мај 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/355.

Излазен формат