Dublin Core

Наслов

Современост 1959 број 2

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Автор

Ежов Александар

Датум

Февруари 1959 година

Формат

Б5

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Тагови

No tags recorded for this item.

Цитирање

Ежов Александар , “Современост 1959 број 2,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/375.

Излазен формат