Dublin Core

Наслов

Современост 1960г. Број 10

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Датум

Декември, 1960 година

Формат

Б5

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

“Современост 1960г. Број 10,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/376.

Излазен формат