Dublin Core

Наслов

Стихои

Предметна одредница

Поезија

Опис

Македонска современа поезија

Автор

Гого Ивановски

Издавач

Државно книгоиздавателство на Македонија - Скопје

Датум

1948 година

Јазик

Македонски

Тагови

No tags recorded for this item.

Цитирање

Гого Ивановски, “Стихои,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/377.

Излазен формат