Dublin Core

Наслов

Тајнопис

Предметна одредница

Поезија

Опис

Наша современа поезија

Автор

Анте Поповски

Издавач

Македонска книга

Датум

1975 година

Јазик

Македонски

Колекција:

Анте Поповски


Цитирање

Анте Поповски, “Тајнопис,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/412.

Излазен формат