Dublin Core

Наслов

Ненасловена

Предметна одредница

поезија

Опис

Македонска современа поезија

Издавач

Мисла

Датум

1988 година

Јазик

Македонски

Колекција:

Анте Поповски


Цитирање

“Ненасловена,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/416.

Излазен формат