Dublin Core

Наслов

Првите дни

Предметна одредница

Раскази

Опис

Современа проза

Автор

Коле Чашуле

Издавач

ноПок - Скопје

Датум

1950 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“-Скопје

Права

Согласно со авторските права на ГБСК

Формат

B5

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Коле Чашуле, “Првите дни,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/96.

Излазен формат