Dublin Core

Наслов

Современост 7

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Автор

Ацо Шопов

Датум

Септември 1959 година

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Ацо Шопов, “Современост 7,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/356.

Излазен формат