Dublin Core

Наслов

Милиони џинои

Предметна одредница

приказни за Петгодишниот план

Опис

песни

Автор

Славко Јаневски

Датум

Скопје 1948

Други одговорни лица

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“- Скопје

Формат

В5

Јазик

македонски

Покриеност

1948 година

Колекција:

Книги


Цитирање

Славко Јаневски, “Милиони џинои,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 21 мај 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/116.

Излазен формат