Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

„Молитвен веј“

Предметна одредница

Поезија

Опис

Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 1993 година.

Автор

Бранко Цветкоски

Издавач

Мисла

Датум

1993 година

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Бранко Цветкоски, “„Молитвен веј“,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/174.

Излазен формат