Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Мироносници

Предметна одредница

Поезија

Опис

Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 1971 година.

Автор

Богомил Ѓузел

Издавач

Култура

Датум

1965 година

Други одговорни лица

Ју Градска библиотека „Брача Миладиновци“ - Скопје

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Богомил Ѓузел, “Мироносници,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/175.

Излазен формат