Dublin Core

Наслов

Под нулата

Предметна одредница

Поезија

Опис

Оваа книга е петти носител на наградата „Бели мугри“, за книга од млад автор за 2013 година

Автор

Снежана Стојчевска

Издавач

ЈУ Дом на култура Кочо Рацин - Скопје

Датум

2013 година

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Снежана Стојчевска, “Под нулата,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/389.

Излазен формат