Dublin Core

Наслов

Провиденија

Предметна одредница

Поезија

Автор

Анте Поповски

Издавач

Детска радост

Јазик

Македонски

Колекција:

Анте Поповски


Цитирање

Анте Поповски, “Провиденија,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/405.

Излазен формат