• Колекција: Фотографии
prodazba na suveniri-gtc.jpg
Во организација на Македонски ракотворби
Колекција

Тагови


Skopje_25.jpg
Над стариот мост над Вардар фениксот го свива своето гнездо сред сонцето. Симбол на воскреснување и на непрекинато траење ја симболизира силата на животот, која на градот му ветува иднина. Токму таа неисцрпна енергија го прави Скопје да е секогаш…
Колекција

1.jpg
Приватни фотографии
Колекција

Тагови