Dublin Core

Наслов

На Грамос

Предметна одредница

Поема

Автор

Ацо Шопов

Издавач

НоПок

Датум

Скопје 1950 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А5

Јазик

македонски

Колекција:

Книги


Тагови


Цитирање

Ацо Шопов, “На Грамос,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/307.

Излазен формат