Dublin Core

Наслов

Шаторска населба

Опис

Вакви шаторски населби никнувале низ сите паркови, алеи и слободни парцели низ цело Скопје

Колекција:

Скопје 1963 година


Тагови


Цитирање

“Шаторска населба,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/77.

Излазен формат