Dublin Core

Наслов

Пионерски весник

Предметна одредница

Весник наменет за сите пионери

Опис

Стихотворби, раскази, цртежи

Автор

Пионерска организација на Македонија

Датум

1945 година
Год.1 Бр.1, Бр.2 , Бр.3
1946 година
Год.2 Бр.4, Бр.5, Бр.6, Бр.7, Бр.8,Бр.9, Бр.10, Бр.11, Бр.12, Бр.13, Бр.14,
1947 година
Год.3 Бр.15, Бр.16, Бр.17, Бр.18, Бр.19, Бр.20, Бр.21, Бр.22, Бр.23, Бр.24

Формат

А3

Јазик

македонски

Покриеност

1945 - 1946 - 1947 година

Колекција:

Весници


Цитирање

Пионерска организација на Македонија, “Пионерски весник,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/81.

Излазен формат