• Тагови: песни
Pesni - Aco Shopov- 000 - str.jpg
македонска поезија
Колекција

img20220531_10441563.jpg
Песни
Колекција

Тагови


1.jpg
Стихозбирка
Колекција

Тагови

,

vs_01.jpg
Колекција

Тагови


kn_02.jpg
Школска библиотека
Колекција

Тагови

,

kn_05.jpg
македонски патриотски песни
Колекција

Zemjata i ljubovta- pesni - BK-01 str.jpg
Македонска поезија
Колекција

PESNI B.Koneski - 01 str.jpg
македонска поезија
Колекција

osten_01.jpg
Песни
Колекција

Тагови

,

milos_lindro_osnovite_na_neboto.pdf
Добитник на наградата „Браќа Миладиновци“ на Струшки вечери на поезијата.
Колекција

Тагови

,

Katica_Kulafkova_ZEDBI.pdf
Престапни песни.
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата.
Колекција

Тагови


Petre_M_Andreevski_Denicija.pdf
Македонска поезија.
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата.
Колекција