1.jpg

Фотографии од Славко Јаневски

PanoramaNaSkopje.jpg

Панорама на град Скопје, поглед од Водно

prodazba na suveniri-gtc.jpg

Продажба на сувенири во Градски трговски центар

Skopje_25.jpg

Скопје, секогаш повеќе од град

0.jpg

Скопски фудбалски незаборав